Per què triar-nos?

Tracte personalitzat

Des del primer moment que ens posem en contacte amb vosaltres us convidem a participar i proposar modificacions de les activitats que us oferim, per adequar-les a les vostres necessitats. Estem oberts a qualsevol proposta o suggeriment.

 

Qualitat tècnica

Ens hem envoltat d’un grup de professionals amb una qualificació tècnica i humana que és la més idònia per a desenvolupar projectes ambientals i portar-los a la pràctica.

 

Experiència professional

Tenim una dilatada experiència en el món de l’educació ambiental, tant en la direcció i coordinació de projectes ambientals com en el disseny, desenvolupament i execució dels mateixos.

 

Activitats que deixen empremta

Realitzant activitats d’educació ambiental amb Fem Natura, ningú es queda indiferent. Pretenem que els projectes i les activitats que oferim, posin a l’abast les eines necessàries per a un bon aprenentatge, alhora que es gaudeix.

 

Avaluació

Volem copsar l’opinió dels participants per tal de millorar la nostra tasca de comunicació, sensibilització i educació i donar-vos un millor servei. Tenir un esperit crític és fonamental.