Col˛nies

 

Colònies


Participar a unes colònies és una de les millors maneres per a que els nens i nenes gaudeixin durant uns dies a la natura en un marc de convivència.

 

A Fem Natura organitzem 3 projectes de colònies diferents:

  Col˛nies d'educaciˇ ambiental  

 

Tots ells consten d’una sèrie d’activitats (excursions, jocs, tallers, gimcanes, festa de nit, esports, piscina...) per tal que els nens i nenes gaudeixin d’un temps de convivència amb el seus companys, ahora que adquireixen nous coneixements i habilitats. Tot això en contacte amb l'entorn natural, resultant molt enriquidor i interessant per a l'infant. Tanmateix, els nens i nenes comparteixen algunes tasques del dia a dia, fent-se més autònoms i sociables.

Aquestes activitats es realitzen a cases de colònies, les quals estan totalment equipades per al bon desenvolupament de l'estada.

 

Colònies en anglès Podeu triar fer les colònies en anglès per tal que els alumnes aprenguin nous coneixements i, al mateix temps, utilitzin l'idioma, de forma pràctica i amena, millorant la seva competència comunicativa en aquesta llengua. Sense cap cost afegit.
SERVEI DĺAUTOCAR. Us podem facilitar el servei de transport en autocar des del vostre centre educatiu fins al lloc on es realitzen les col˛nies. Consulteu preus. Transport en autocar

 

DESCARREGUEU-VOS LA NOSTRA OFERTA DE COLÒNIES A LA NATURA (pdf)

 

Preus ajustats al màxim, segons les vostres necessitats, per tal que tothom pugui gaudir d'uns dies de convivència a la natura.

 

Per a més informació o per fer-vos arribar una proposta personalitzada poseu-vos en contacte amb nosaltres: info@femnatura.com / 651 839 192