Casals de natura

 

Casals de lleure infantil i juvenil


Fem Natura organitza casals de lleure destinats als infants i joves durant els períodes de vacances escolars (Estiu, Nadal, Setmana Santa...).

Les nostres propostes educatives i de lleure tenen com a objectiu principal potenciar la sensibilització envers el medi ambient sense deixar de banda l’aprenentatge, la convivència, el quotidià... ni l’aspecte més lúdic i esportiu dels casals.

Amb els nostres monitors farem: jocs, manualitats, tallers, sortides i activitats esportives molt divertides. També anirem a la piscina, farem remullades, gimcanes i, fins i tot, una nit d’acampada!!!

També ens encarreguem de les gestions del casal (inscripcions, assegurances, notificacions al Departament de Joventut, reunions amb les famílies, etc.) així com de l'organització dels serveis complementaris com l’acollida i el menjador.

Alguns projectes de casal que duem a terme són: “L’ESTIU + SOSTENIBLE”; "ESPORT I NATURA"; “UN ESTIU PASSAT PER AIGUA”; “EN CLIMÀTIC AL CASAL”; “VIU L’ESTIU AMB ELS 5 SENTITS”; "PARC DE NADAL"...

Preus des de 45€/setmana!

Per a informació detallada o per fer-vos arribar una proposta personalitzada poseu-vos en contacte amb nosaltres: info@femnatura.com / 93 776 54 00